Szanowni Państwo !

System Zarządzania Bezpieczeństwem Zdrowotnym Żywności HACCP/GMP/GHP jest priorytetowym zagadnieniem ściśle oddziałującym na współpracy między przedsiębiorstwami, tak w kraju jak i za granicą.

W związku z naszym wejściem do UE w dniu 1 maja 2004r.(tj.dniu obligatoryjnego rozpoczęcia wdrożenia systemu Dobrych Praktyk GMP/GHP oraz HACCP) mamy zaszczyt zaproponować Państwu współpracę w zakresie kompleksowych wdrożeń systemów zapewnienia bezpieczeństwa żywności.

Jeżeli chodzi o sposób współpracy pragniemy poinformować o fakcie, iż wdrożenie
GMP/GHP/HACCP przeprowadzone przez naszą firmę ma przede wszystkim w swoim założeniu pracę z pracownikami, bo to oni będą tworzyć system po zakończeniu procesu.

System GMP/GHP/HACCP powinien Państwu ułatwić komunikację wewnętrzną, możliwość odtworzenia historii przechowywania produktu.

Generowane codziennie dokumenty przez Waszych pracowników nie powinny
zajmować więcej niż 15 minut na całą zmianę. Czas ten jest możliwy dzięki
profesjonalnie zaprojektowanej dokumentacji systemu GMP/GHP/HACCP.

Taki sposób tworzenia dokumentacji osiągnęliśmy dzięki wieloletniemu
doświadczeniu w zakresie systemów zarządzania jakością.